Zboruri de initiere
Au scopul de a deprinde elevul cu comenzile necesare decolarii si aterizarii corecte cat si zborului in linie dreapta. Activitatea se organizeaza pe o panta cu inaltime de 40-100 m cu inclinare suficienta pentru a asigura un zbor la o inaltime constanta de 5-10 m de panta.
detalii


Zboruri de perfectionare
Dupa parcurcerea cursului de initiere, se poate trece la cursurile de perfectionare care includ tehnici si proceduri pentru zboruri de durata, si de distanta.
detalii

Avansati
Se efectueaza in cazul in care conditiile meteorologice permit acest lucru si numai de catre pilotii licentiati. Consta din tentative de a efectua zboruri cel putin 50 km. Pilotul va fi echipat corespunzator zborului la altitudine, va avea obligatoriu barograf, harta zonei. Este obligatorie anuntarea traiectului probabil sau a zonei de zbor, celui mai apropiat serviciu de trafic aerian.
detaliiZboruri in dubla comanda
Aceasta activitate o poate efectua un instructor de zbor in cazul instruirii. In cazul zborului de agrement, activitatea se poate realiza atat cu instructorii cat si cu sportivii de performanta care isi asuma constient responsabilitatea. In cazul zborului in dubla comanda, parapanta folosita va trebui sa fie destinata pentru acest scop respectandu-se incarcarea maxima admisa de fabricant.
detalii
Zboruri publicitare
Doresti sa-ti promovezi afacerea intr-un mod inedit si spectaculos. Contacteaza-ne si vom gasi impreuna cea mai eficienta solutie.
detalii